• Gemeente Ermelo

Buurtsportfestijn ErmOlympics

ERMELO Het buurtsportfestijn wordt in de kerstvakantie, op woensdag 3 januari, opgetuigd in winterse sferen. Het thema dit keer is ErmOlympics - wintereditie. De Nederlandse Ski Vereniging is uitgenodigd om uitdagende beweegactiviteiten te verzorgen. En ook GV Sparta, Sportcentrum Putten en de buurtsportcoaches zijn van de partij.

De Nederlandse Skivereniging daagt deelnemers uit voor twee spectaculaire activiteiten. Springen op een snowboard voor een pittige afdaling van een besneeuwde berghelling of meedoen aan de Olymische wintersport biathlon schieten. Deze indoor variant wordt uitgevoerd met lasertechnologie.

Er zijn ook weer diverse clinics. Dit keer zijn er twee dansclinics door GV Sparta, kickboksen door Sportcentrum Putten en voetbal door de buurtsportcoaches. Inschrijven voor deze clinics kan ter plaatse. Het volledige programma en de tijden staan op www.heelermelobeweegt.nl.

De provincie Gelderland heeft 2018 uitgeroepen tot het jaar van het aangepast sporten. Heel Ermelo Beweegt gaat hier in haar activiteiten ook aandacht aan besteden. Tijdens het buurtsportfestijn hopen ze al een beweegactiviteit te kunnen organiseren.

Kinderen van 2 tot en met 7 jaar zijn welkom van 10.00 tot 12.30 uur en kinderen van 7 tot en met 12 jaar van 13.30 tot 16.30 uur in Sportcomplex Calluna. De toegang is gratis.