• FeestinErmelo

De Dijk en Lange Frans op Zomerfeestival in Ermelo

ERMELO De organisatie FeestinErmelo, een initiatief van de uitbaters van Café de Veluwe, Café de Molenaer, de DorpsKamer eten & drinken en Restaurant Van Sprang, is druk in de weer met het volgende evenement op 't Weitje. ,,Na twee prachtige koningsdagen en met het grootse Oktoberfest in het vooruitzicht, maken we ons nu op voor het Zomerfeestival op vrijdag 6 en zaterdag 7 juli", aldus Marnix Grift van Café de Veluwe. De kaartverkoop van beide avonden is geopend.

,,We beginnen vrijdagavond 6 juli met een absolute top band van Nederlandse bodem." Het is de organisatie gelukt om De Dijk met Huub van der Lubbe naar Ermelo te halen. Met hits als 'Dansen op de Vulkaan', 'Ik kan het niet alleen' en vele andere belooft het een mooie avond te worden op 't Weitje. Voorafgaande aan De Dijk verzorgt de Ermelose Plusband vanaf 19.00 uur het voorprogramma.

LANGE FRANS Op 7 juli volgt een tweede avond van het Zomerfeestival. Jong en oud kan deze avond uit hun dak gaan met Lange Frans. Dat Lange Frans niet alleen kan rappen, bewees hij in het programma 'De beste zangers van Nederland'. Tijdens zijn optreden komen niet alleen zijn grote hits voorbij, maar zal hij ook ondersteund door zijn bevriende artiesten een show weggeven.

SNOLLEBOLLEKES Het energiek duo Isaxbonvineas zal garant staan voor een spektakel van dance. De DJ wordt ondersteund door saxofoon, drums en percussie zorgen voor een feest met opzwepende beats. De feestact Snollebollekes verzorgt de spetterende afsluiting van het tweedaagse Zomerfeestival.

Meer informatie en kaarten via www.feestinermelo.nl.