Dit jaar 'wildcard' in Maestro van Crescendo-concert

ERMELO Wie altijd al eens een orkest heeft willen dirigeren kan zaterdag 29 oktober terecht op de vierde editie plaats van het Maestro-concert van Chr. Harmonie Crescendo. Naast vier bekende Ermeloërs die hun dirigeerkwaliteiten laten zien, is er dit jaar voor het eerst ook een 'wildcard' beschikbaar. Deze wordt vergeven aan de winnaar van de wildcard-competitie.

Geïnteresseerden kunnen zich tot 30 juni aanmelden door een mailtje te sturen naar info@crescendo-ermelo.nl. Als er zich meer dan vijf mensen aanmelden wordt er geloot. De vijf kandidaten krijgen ieder een eigen 'Maestro van Crescendo'-Facebookpagina met als doel zoveel mogelijk likes te verzamelen. Degene met de meeste likes op 7 juli om 22.00 uur, heeft gewonnen en mag het orkest tijdens het concert dirigeren en meedingen naar de felbegeerde titel 'Maestro van Crescendo'. De winnaar wordt op de Facebookpagina van Crescendo bekendgemaakt.

Kandidaten moeten in Ermelo wonen of een binding hebben met Ermelo, mogen geen ervaring hebben in dirigeren en muziek maken en moeten bereid zijn om tijd te steken in dirigeerlessen en oefenen. Meer op www.crescendo-ermelo.nl.