• VVV Ermelo
  • VVV Ermelo
  • VVV Ermelo

Fotowedstrijd VVV Ermelo

ERMELO Ermelo staat bekend om de mooie omgeving en de prachtige natuur en is dan ook de perfecte plaats voor heerlijke buitenactiviteiten. In voorbereiding op het nieuwe seizoen verzamelt de VVV Ermelo graag weer de mooiste foto's om zo Ermelo met beelden nog meer in de spotlight te zetten en te kunnen publiceren in onze promotiemiddelen.

Door middel van het delen van beelden uit Ermelo wil de VVV iedereen laten zien hoe mooi Ermelo is. Daarom aan inwoners de uitnodiging om mee te doen aan een fotowedstrijd om foto's door te kunnen geven. Uiteraard moeten de foto's gemaakt zijn in de gemeente Ermelo, dit kan een prachtig kleurrijk bosgebied zijn, een mooie zonsopgang of iets heel anders. De VVV laat dit graag aan ieders creativiteit over.

De winnende foto wint een VVV cadeaukaart ter waarde van 15 euro en de foto is daarna terug te zien in de toeristische gids Ermelo van 2018 (met naamsvermelding).

Uiteraard krijgt deze ook een plekje op website www.ermelobuitenleven.nl en social media kanalen.

Foto's kunnen tot 1 maart worden gemaild naar fotowedstrijd@vvvermelo.nl. Hierna zal de winnaar bekend gemaakt worden.

Wie aan deze wedstrijd meedoet, verleent alle rechten van de foto aan de VVV Ermelo om deze te kunnen gebruiken voor promotiedoeleinden.