• EFC'58
  • EFC'58

Geslaagde ontbijtactie MO15-1 van EFC'58

ERMELO Om hun deelname aan een internationaal meiden- voetbaltoernooi te bekostigen organiseren de meiden van de MO15-1 van de Ermelose Football Club'58 zelf allerlei acties om geld te genereren. De Girls Cup Maastricht wordt met Pinksteren van 8 tot en met 9 juni gehouden. Afgelopen zaterdag was de eerste actie die de meiden georganiseerd hadden en die was succesvol. Suzanne Onderwater- Rebel, moeder van een speelster en één van de drijvende krachten achter de ontbijtactie kan ruim vierhonderd euro in de toernooikas doen.

Boni Supermarkt Ermelo, die als sponsor actief is voor de jeugd van EFC sponsorde alle ontbijt benodigdheden om een uitgebreid ontbijtje te kunnen maken. Zo lagen de keurig aangeklede buffettafels vol met verse croissants, baguettes, met zoet en hartig broodbeleg, omelet met spek, vers sinaasappelsap en koffie en thee. De meiden zelf hadden in hun slaapzakken op de club, begeleidt door de trainer en leidster overnacht en stonden al heel vroeg op om het ontbijtbuffet, samen met enkele ouders klaar te maken. Vanaf 7.30 tot 9.30 uur hebben bijna 150 EFC'58 leden met aanhang aan het buffet deelgenomen en hoefden daar slechts 2,50 euro voor te betalen.

De meiden gaan nog auto's wassen en een high tea organiseren op tweede Paasdag. De meiden zoeken nog wel een sponsor voor het vervoer naar Maastricht. Bij interesse: edbok@efc58.nl.