• Archief BDU Media

Informatiebijeenkomst start literaire leesgroep Ermelo

ERMELO Er wordt een nieuwe literaire leesgroep opgericht in Ermelo. Op donderdag 7 april is er in Bibliotheek Noordwest Veluwe, vestiging Ermelo een bijeekomst voor de oprichting van een literaire leesgroep. De leesgroep gaat Nederlandse en vertaalde literatuur lezen en bespreken en maakt daarbij een keuze uit een literatuurlijst met eigentijdse en klassieke literatuur van de landelijke stichting Senia.

De leesgroep komt 6 à 7 keer per jaar bij elkaar, tijdstip en de locatie worden in overleg vastgesteld. De informatiebijeenkomst is een initiatief van de landelijke organisatie Senia, samen met de bibliotheek. Senia-leesgroepen bespreken de boeken aan de hand van leeswijzers met discussievragen die het gesprek in de leesgroep houvast bieden. Meer informatie over de werkwijze is te vinden op www.senia.nl.

Belangstellenden zijn welkom op 7 april van 10:00-12:00 uur in Bibliotheek Noordwest Veluwe, vestiging Ermelo, Burg. Langmanstraat 4, Ermelo. U kunt zich aanmelden bij de bibliotheek via 085 273 3575 of bij Stichting Senia, tel. 0570- 562656 of stuur een mail aan info@senia.nl.