• VVV Ermelo

Jaarmarkt en Eat'n Beat in Ermelo

ERMELO Twee evenementen in Ermelo komen samen op zaterdag 25 augustus. Tussen 10.00 en 17.00 uur wordt de jaarmarkt gehouden in het voetgangersgebied in de Stationsstraat en op 't Weitje vindt tussen 12.00 en 23.30 uur het festival Eat'n Beat plaats. 

Op de jaarmarkt, georganiseerd door de VVV in samenwerking met het Centrummanagement, zullen verschillende verenigingen en stichtingen zich in de aanloop naar het nieuwe seizoen presenteren. Diverse winkels staan ook met een kraampje op deze markt en hebben diverse aantrekkelijke aanbiedingen. Daarnaast zijn er kramen met zelfgemaakte producten, zoals kaarten, groendecoraties en sieraden. 

SPRINGKUSSEN Tijdens de jaarmarkt is er ook speciale aandacht voor de kinderen. Voor hen is een apart deel gereserveerd waar zij op een kleedje spullen mogen verkopen. Dit kan op het Raadhuisplein en in het eerste gedeelte van de Stationsstraat rond de Immanuelkerk. Ook staat er op het Raadhuisplein een springkussen voor de kinderen en de fonteinen zullen aan staan. Kinderen die hun spulletjes willen verkopen, kunnen zich melden bij de VVV.

SHANTYFESTIVAL Extra dit jaar is het mini-shantyfestival dat op het Pauwenplein wordt gehouden vanaf 12.30 uur ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan van Ermeluiden, het Shantykoor van Ermelo. Vier shantykoren, namelijk Vrouwen van schipper Kee, Zeemanskoor Nijkerks Welvaren, Marinierskoor Qua Patet Orbis en natuurlijk Ermeluiden zelf zullen deze zaterdag een optreden verzorgen. 

EAT'N BEAT Op 't Weitje wordt deze dag de vierde editie van Eat'n Beat gehouden. Overdag staat het festival in het teken van loungemuziek, lekker eten en drinken, genieten en relaxen. In de avond kunnen de festivalgangers ook met de voetjes van de vloer. Verschillende Dj's maken er een echt Ermelo's feestje van.