Kinderspeelparadijs in Ermelo tijdens het Ermelo's Kinderfestival

ERMELO De VVV Ermelo houdt zaterdag 13 augustus het Ermelo's kinderfestival. Een evenement met heel veel verschillende activiteiten voor kinderen. Het festival vindt plaats op diverse locaties door het hele centrum heen.

In het centrum zijn veel sport- en spelactiviteiten te doen voor kinderen. Zo zijn de meest uiteenlopende attracties verspreid onder de diverse locaties in het centrum van Ermelo. Te denken valt aan een kinderboerderij, draaimolen, springkussens, stormbaan en kinderlasergame van Boerderijpret waar ieder kind zich helemaal kan uitleven.

Ook hebben ze midden in het centrum een catwalk dat klaar ligt voor Ermelose modellen die er overheen mogen paraderen. Voorafgaand aan de modeshow worden deelnemende kinderen door visagistes in de watten gelegd. De modeshow wordt in samenwerking met diverse ondernemers gedaan, zodat de modellen in de mooiste creaties te bewonderen zijn. Kijken naar de modeshow kan terwijl bezoekers genieten van een heerlijke versnapering op het terras. De muziek zorgt voor een extra gezellige sfeer.

Op het Molenaarsplein ligt een zandberg, waar muntjes in verstopt liggen. Kinderen kunnen naar hartenlust schatgraven. Uiteraard ontbreken de nodige aantrekkelijke kinderworkshops niet. Diverse pony's zijn aanwezig om een ritje op te maken. Ook staat er een voorleestent en worden de nodige insecten buiten tentoongesteld.

Op het Raadhuisplein kunnen kinderen kennismaken met het segway rijden door middel van een kinderparcours. Er is een minibioscoop aanwezig en de kinderen kunnen meedoen aan het EK (Ermelo's Kampioenschap) ijs eten.

Het evenement vindt plaats tussen 10.30 en 17.00 uur en wordt georganiseerd in samenwerking met het Centrummanagement, Museum het Pakhuis en diverse ondernemers.

Meer informatie vindt u op de website www.ermelobuitenleven.nl.

Voor vragen: tel. 0341-552200 of www.ermelobuitenleven.