• VVV Ermelo

Kinderspeelparadijs tijdens het Ermelo's Kinderfestival

ERMELO De VVV Ermelo houdt zaterdag 11 augustus het Ermelo's kinderfestival; een evenement met heel veel verschillende activiteiten voor kinderen. Het festival zal plaatsvinden op diverse locaties, door het hele centrum heen.

Er zijn diversen sport- en spel activiteiten te doen voor kinderen. Zo zijn de meest uiteenlopende attracties verspreid door het centrum van Ermelo. Daarbij valt te denken aan een kinderboerderij, draaimolen, springkussens en een stormbaan en waar ieder kind zich helemaal kan uitleven. Op het Raadhuisplein wordt bij de fontein een watergevecht gehouden en op het Molenaarsplein kunnen de kinderen weer graven naar een schat.


Ook hebben ze een mooie catwalk klaar voor onze Ermelose modellen die er overheen mogen paraderen, de scouts zijn voortdurend op zoek naar kandidaten. Voorafgaand aan de modeshow zal een kind door visagistes in de watten worden gelegd. De modeshow wordt in samenwerking met diverse ondernemers gedaan, zodat de modellen in de mooiste creaties te bewonderen zijn.

Het evenement vindt plaats tussen 11.00 en 16.00 uur en wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting Centrummanagement Ermelo, museum het Pakhuis en diverse ondernemers. Een flyer met het volledige programma is verkrijgbaar bij de VVV.
Voor vragen, tel: 0341-552200 of www.ermelobuitenleven.nl.