• eigen foto

KNMC komt naar Harderwijk en Ermelo

HARDERWIJK/ERMELO Een flottielje van meer dan tachtig motorjachten van de Koninklijke Nederlandsche Motorboot Club meert af in de stadshaven van Harderwijk in het weekend van 27 april.

De opening van het vaarseizoen wordt jaarlijks groots gevierd door de KNMC. Dit jaar is Harderwijk uitgekozen waar op vrijdag 26 april de leden zullen afmeren in de historische stadhaven. De opkomst is groot en meer dan 80 motorjachten worden verwacht.

Ook in Harderwijk wordt op 27 april Koningsdag gevierd en de vloot van de KNMC zal dit evenement luister bijzetten door op klassieke wijze te pavoiseren. De stadshaven zal een kleurrijke achtergrond zijn voor een feestelijke dag.

Het traditionele openingsdiner zal plaatsvinden in Hotel & congreslocatie De Heerlickheijd van Ermelo aan de rand van het historische dorp Ermelo. Het openingsfeest is ieder jaar weer het hoogtepunt van het vaarseizoen met culinaire verrassingen en een optreden van het Schipperskoor van de KNMC. Tijdens de avond zal de commodore formeel de opening van het vaarseizoen 2019 aankondigen.

Info: 0345-623100 of secretariaat@knmc.nl