• Archief BDUmedia

Kroegentocht voor Harderwijkse ouders

HARDERWIJK Ouders met kinderen in de leeftijd van 13 tot en met 18 jaar kunnen binnenkort de kroeg in. Ze worden uitgenodigd voor een kroegentocht op dinsdagavond 13 november. De voorlichtingsavond gaat over alcohol, drugs en uitgaan.

De kroegentocht is een avond met interactief theater en workshops in uitgaansgelegenheden. De volgende onderwerpen komen aan bod: effect van alcohol op het puberbrein (kinderartsen); uitgaan in Harderwijk (politie en horeca); en drugsgebruik (Tactus Verslavingszorg).

INITIATIEF De bijeenkomst is een initiatief van het project de Kwaliteitsmeter Veilig Uitgaan waarin de horeca, politie, bewoners en gemeente gezamenlijk werken aan het vergroten van de veiligheid en verminderen van de overlast in het uitgaansleven. De avond wordt in samenwerking met het ziekenhuis St Jansdal, Tactus Verslavingszorg, politie Veluwe-West en de horeca Harderwijk gehouden.

AANMELDEN Ouders/verzorgers van een kind tussen de 13 en 18 jaar kunnen zich aanmelden tot maandag 29 oktober. Aanmelden kan via kroegentocht@harderwijk.nl. Vermeld daarbij uw naam en het aantal personen. De avond is alleen bedoeld voor volwassenen en er is een beperkt aantal plekken beschikbaar.