• Picasa
  • Picasa

Mascotte Bally viert ook Koningsdag

ERMELO Mascotte Bally is de vrolijke mascotte van Recreatiecentrum De Paalberg in Ermelo. De knuffelbare Bally heeft zin in Koningsdag. Hij is op Koningsdag in hartje Ermelo te vinden, hij doet tijdens de Kinderdisco een dansje op zijn eigen Bally liedje.

Bally is de knuffelbare mascotte van VDB recreatie groep, waar niet alleen de Recreatiecentrum De Paalberg maar ook pannenkoekenrestaurant 't Jagersnest in Ermelo deel van uitmaakt. ,,Bally is een bofkont, want hij is het hele jaar op vakantie", lacht Gert van den Broek, directeur van de VDB recreatie groep. ,,Hij 'rouleert' tussen onze parken op de Veluwe en in Flevoland. De aaibare mascotte heeft een magische werking op onze kleine logees op de camping. Zijn eigen liedje, is een echte meezinger, dat vinden de kids geweldig."

Bally heeft het druk, vorige week vierde hij nog het Tulpenfestival in de Noordoostpolder, maar met Koningsdag is hij in Ermelo. Voor alle kids die trek hebben gekregen nadat zij hun spulletjes op kleedjesmarkt hebben verkocht, is er gratis schminken én een gratis pannenkoek, dit wordt aangeboden door 't Jagersnest. Dit alles in samenwerking met Café de Veluwe en Café de Molenaer.