• Persfoto
  • Persfoto

Nederlandstalige toppers op nieuw zomers muziekfeest Ermelo

ERMELO 't Weitje in Ermelo staat zaterdag 1 juli van 17.30 tot 0.00 uur in het teken van het nieuwe 'Zomerfeest in Ermelo'. In navolging op het Oranjefeest in Ermelo organiseren Café de Veluwe, Café de Molenaer, Restaurant Van Sprang en de DorpsKamer samen een nieuw evenement in het centrum. Eind april waren hier uiteraard Koningsnacht en Koningsdag aanleiding tot een mooi feest; nu wordt de zomer gevierd. Zomerfeest in Ermelo moet een gezellige, swingende avond worden mede dankzij een prachtig muziekprogramma vanaf een schitterend podium; De Ermeloose Muziektent.

Vanaf 17.30 uur is het terrein geopend, waar de bekende lokale band Winnetoe aftrapt met oude bekende Nederpophits van Doe Maar, Toontje Lager, Het Goede Doel en vele anderen. Lokaal talent wordt gevolgd door Nederlandse toppers; Jeroen van de Boom en Wolter Kroes. Aansluitend zorgt DJ Rob voor een spetterend vervolg van de avond.

Circa 23.30 uur wordt de volumeknop wat lager gedraaid, zodat het Zomerfeest op 't Weitje volgens de afspraken om 0.00 uur afgelopen is. Uiteraard kunnen de liefhebbers die nog een paar uurtjes door willen dan terecht in Café de Molenaer en Café de Veluwe.

KAARTVERKOOP Tickets voor het Zomerfeest in Ermelo zijn online verkrijgbaar via www.feestinermelo.nl. Tevens zijn kaarten verkrijgbaar bij de DorpsKamer, aan de Stationsstraat 5 in Ermelo. De reguliere tickets kosten 18,50 euro per persoon. Naast deze kaarten die toegang geven tot het evenement (het terrein zal indien nodig grotendeels overdekt zijn), zijn er ook VIP-tickets verkrijgbaar. Een VIP heeft uiteraard een eigen entree, ontvangt een zomers welkomstdrankje en heeft een mooi zicht op het podium vanaf het VIP-terras met eigen toiletten. Bovendien wordt er tussen 18.00 en 21.00 uur een uitgebreid hapjesarrangement geserveerd. Deze tickets (55 euro, exclusief drankjes) zijn alleen te verkrijgen bij de DorpsKamer.