• Parkeerservicemedewerker André Snijder overhandigde de heer en mevrouw Van der Vring uit Dronten een mooie bos bloemen.

    Linda Heller

Parkeerservice St Jansdal parkeert 25.000ste auto

HARDERWIJK Alweer vijf jaar staan André Snijder en zijn collega's voor de hoofdingang van het ziekenhuis om auto's van patiënten en bezoekers te parkeren. Deze week mocht Snijder de 25.000ste auto parkeren. Door deze parkeerservice hoeven patiënten en bezoekers niet zelf op zoek naar een parkeerplaats. Na een bezoek aan het ziekenhuis kunnen zij snel weer instappen en wegrijden.

Snijder overhandigde de heer en mevrouw Van der Vring uit Dronten een mooie bos bloemen. Zij maken altijd gebruik van de parkeerservice als zij naar het St. Jansdal komen. ,,Ik vind het heel goed dat deze service er is. Zeker in de tijd dat ik moeilijk kon lopen, was het fijn om bij de hoofdingang te kunnen uitstappen", geeft mevrouw Vring aan.

Hans van Bemmel, hoofd service en veiligheid, vertelt dat hij de parkeerservice geweldig vindt en niet meer kan wegdenken voor het ziekenhuis. ,,De medewerkers van de parkeerservice doen veel meer dan alleen auto's parkeren. Zo leiden zij de verkeersstroom bij de hoofdingang in goede banen. Ook zorgen zij voor een goede ontvangst van onze patiënten en bezoekers. Zij houden de deur open, bieden een arm bij het uitstappen of pakken de rollator uit de auto. Dit allemaal om onze patiënten en bezoekers een gastvrij onthaal te geven."

De parkeerservice is een samenwerking tussen ziekenhuis St. Jansdal en de firma Jeeves en wordt mede mogelijk gemaakt door de Stichting Vrienden van St Jansdal. Op maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.00 uur kan er gebruik gemaakt worden van de parkeerservice. De kosten voor de parkeerservice bedragen 5,50 euro (inclusief parkeergeld) per dag.