• (Archieffoto ter illustratie).

    Caspar Huurdeman Baarn

Regionale Veteranendag in Ermelo

ERMELO Bij De Dialoog op het Raadhuisplein 4 in Ermelo wordt zaterdag 7 juli weer een regionale veteranendag gehouden. Tussen het Raadhuisplein en Pauwenplein en in de stationsstraat is van alles te zien en te beleven. Deze dag staat vooral in het teken van het eren van de Veteranen die zich voor de Nederlandse Staat hebben ingezet in oorlogsgebieden.


Er is een Staticshow op het Pauwenplein en mogelijk op het Raadhuisplein, mobiele wervingstrailer VEVA via DCPL van Defensie voor alle krijgsmachtdelen op het Raadhuisplein, de Koninklijke Militaire school met een hindernisbaan op het Raadhuisplein. Voor kinderen en ouders wordt de mogelijkheid geboden om gratis een rondje te rijden door Ermelo met historische voertuigen van Keep 'm Rolling. Voor kinderen en ouders is er op het pauwenplein een ballenbak om daar gratis in te spelen. oor kinderen en ouders is er op het Raadhuisplein een springkussen om daar gratis in te spelen. Sportievelingen kunnen meedoen aan een programma bij de Scouting van Harderwijk op het Pauwenplein of Raadhuisplein.
In de winkelstraat tussen het Pauwenplein en het Raadhuisplein zijn verschillende kraampjes opgesteld en op het Raadhuisplein is bij mooi weer ook door Militair muziekkorps Nationale Reserve uit Amersfoort een veteranenconcert voor de Veteranen en deze is ook toegankelijk voor Publiek.