• Gemeente Ermelo

Sinterklaas komt zaterdag 17 november aan in Ermelo

ERMELO Sinterklaas zet zaterdag 17 november weer voet op Ermelose bodem. Vanaf 13.30 uur gaat theatergroep De Spiegel met jullie, Sinterklaas opwachten met de 'Sint Got Talent'-show. 

De Sint blijft een paar dagen in de gemeente, want hij en zijn Pieten moeten natuurlijk veel pakjes bezorgen vóór het 5 december is. De intocht start om 13.30 uur vanaf het Kerkelijk Centrum richting Gamma, via de kruising Groeneweg/Dr. Holtropstraat richting het spoor. Via de Van Dalelaan, het Schoolpad, de Kerklaan, Stationsstraat gaat de stoet naar het Raadhuisplein. Hier zal de Sint om 14.00 uur aankomen. Vervolgens loopt hij door het centrum richting De Enk en dan verder door naar het Molenaarsplein en de Verbinding. 

Hij eindigt uiteraard bij het Pakjeshuis. Zo rond 16.00 uur zal hij hier zijn tijdelijke werkkamer en slaapvertrek officieel openen. En alle kinderen mogen daarbij zijn. In de periode dat sinterklaas in het Pakjeshuis logeert zijn er diverse leuke activiteiten voor de kinderen. Voor meer informatie, tel. 0341-552200 of www.ermelobuitenleven.nl of www.hetpakjeshuisermelo.nl.