• Ermeloop

Vette cheque voor organisatie Ermeloop

ERMELO De organisatie van Ermeloop heeft uit handen van kantoordirecteur Marcel Korving een cheque ter waarde van 5000 euro in ontvangst genomen. Dit geld is bedoeld om de eerste editie van de Ermeloop een extra impuls te geven om de aanloopkosten van ontwerp en communicatie mogelijk te maken.

Rabobank Randmeren kent een Stimuleringsfonds waaruit zij jaarlijks lokale initiatieven in Ermelo, Harderwijk, Putten, Nijkerk en Bunschoten ondersteunen. Een voorwaarde voor deze subsidie is dat de initiatieven zowel welzijn en welvaart in de genoemde plaatsen versterken. Afgelopen jaar hebben zeventig lokale projecten in deze vijf gemeenten een bijdrage uit het Stimuleringsfonds voor hun initiatieven ontvangen. ,,We zijn als organisatie van de Ermeloop blij met dit mooie bedrag. Het geeft aan dat het Stimuleringsfonds de Ermeloop als initiatief erkent in het leveren van een bijdrage aan het welzijn van Ermelo'', aldus het bestuur.

De organisatie werkt aan de Ermeloop zonder winstoogmerk. De gemaakte kosten voor de Ermeloop worden volledig gedekt uit inschrijving van deelnemers en sponsoring van veelal lokale bedrijven en instellingen. De kosten om naamsbekendheid te generen voor de Ermeloop zijn kosten die voor de baten uitlopen. Om die reden is de organisatie dan ook blij met deze bijdrage uit het Rabobank Randmeren Stimuleringsfonds.