• De Zaak van Ermelo

Vijfde kofferbakverkoop bij De Zaak van Ermelo

ERMELO De Zaak van Ermelo houdt op zaterdag 18 augustus alweer haar vijfde kofferbakverkoop van dit jaar. Op het terrein van de kringloopwinkel kunnen mensen er hun eigen spullen verkopen, vanuit de kofferbak van de auto. Er is plek voor zo'n honderd auto's. Vooraf aanmelden voor deelname is noodzakelijk. Bezoekers zijn tijdens de kofferbakverkoop welkom van 10:00 tot 16:00 uur.

Zes kofferbakmarkten in zes maanden tijd. Het was voor De Zaak van Ermelo gissen hoe dit idee uit zou pakken en hoeveel belangstelling er voor zou zijn. Het heeft de verwachtingen echter ruim overtroffen. Het evenement begon in april met vijftig aangemelde deelnemers, maar tikte vorige maand de negentig ook al aan. Ook bezoekers weten de weg naar de kofferbakverkoop inmiddels goed te vinden.

Een rondgang over de kofferverkoop van vorige maand geeft een mooie impressie. Al vroeg in de ochtend komen de kofferbakverkopers aan, krijgen een plaats toegewezen en richten hun plekje in. De auto's staan naast elkaar geparkeerd op de parkeerplaatsen en op het grasveld voor de winkel. De spulletjes worden met zorg uitgestald door enthousiaste verkopers. De zon schijnt, de bezoekers stromen toe en de sfeer is goed. Een evenement voor zowel Ermeloër als toerist.

De zaak van Ermelo is gevestigd op Landgoed Veldwijk, het terrein van GGZ Centraal. Op loopafstand van de kofferbakverkoop is voldoende parkeerruimte voor auto's en fietsen. De verkoop is van 10.00 tot 16.00 uur gratis te bezoeken. De winkel zelf is open van 09.30 tot 17.00 uur. Aanmelden voor de verkoop kan via: http://www.dezaakvanermelo.nl/kofferbakverkoop/