Win een mooie prijs in de Zomerfotowedstrijd van Het Kontakt

HARDERWIJK/ERMELO Maakt u de ultieme zomerfoto? Doe mee aan de zomerfotowedstrijd van Het Kontakt en win een mooie prijs.

Struinen door sfeervolle steden, genieten van gezelligheid op de camping of ontspannen in de eigen achtertuin. In de zomervakantie is er altijd wel een aanleiding om mooie foto’s te maken. Welke foto stuurt u in voor de zomerfotowedstrijd van Het Kontakt Harderwijk en Het Kontakt Ermelo ?

HOOFDPRIJS De ingezonden foto’s zijn te bewonderen in de fotogalerij voor Harderwijk en Ermelo. Een selectie krijgt een plek in de krant. Aan het eind van de zomervakantie selecteert de redactie de vijf mooiste foto’s en dan is het aan de lezers om de winnaar te bepalen. De maker van de mooiste zomerfoto wint een waardebon van 50 euro, beschikbaar gesteld door Wolf Caravans in Harderwijk.

DEELNEMEN Een zomerfoto inzenden kan op deze pagina voor Ermeloërs en hier voor Harderwijkers.

SPELREGELS Om in aanmerking te komen voor plaatsing in de krant en de hoofdprijs, moet u voldoen aan de volgende voorwaarden:

- Foto's moeten in een hoge resolutie (JPEG bestand van minimaal 750 kb) worden aangeleverd
- Vermeld duidelijk waar en wanneer de foto is gemaakt en wie of wat er op de foto is te zien.
- Alleen lezers uit het verspreidingsgebied van de krant dingen mee naar de prijzen.
- Foto's moeten deze zomer zijn gemaakt.
- Inzenden is mogelijk tot woensdag 29 augustus 12.00 uur.
- De fotograaf moet zelf inzenden of uitdrukkelijk toestemming geven voor deelname.

FOTOTIPS U hoeft geen dure camera te hebben om de winnende foto te maken. Soms is het een kwestie van geluk: u bent op het juiste moment op de juiste plaats. Maar ook originaliteit en creativiteit zijn onmisbaar. De ervaring leert dat foto’s met mensen erop het goed doen. En natuurlijk geldt: fotografeer met de zon in de rug. Veel succes!