Opzoek naar een kantoorruimte?

26-09-2019, 08:42 |Van onze partner

Wilt u uw bedrijf uitbreiden of gaat u juist een bedrijf starten? Dan bent u op zoek naar een kantoorruimte. Het vinden van een geschikte kantoorruimte is een lastige taak. Er is enorm veel keus, maar wat zijn zaken waar u rekening mee dient te houden tijden het zoeken naar kantoorruimtes? Wij geven u graag wat tips.
 

Wensen kantoorruimte
Voordat u op zoek gaat raden we aan een aantal zaken op papier te zetten. Heeft u al nagedacht over het budget dat u te besteden hebt en over het aantal vierkante meters die u nodig heeft? Naar welke locatie gaat uw voorkeur? Wilt u een kantoorruimte in Amsterdam, Den Haag of Utrecht? Of gaat uw
voorkeur uit naar een locatie in Groningen of Gelderland? U heeft zelfs de mogelijkheid om een kantoorruimte te huren in het buitenland. Er zijn dus veel dingen waar u over na moet denken bij het zoeken naar een kantoorruimte.
 

Kosteloos vergelijken
Een website waar u gemakkelijk en snel kantoorruimten kunt vergelijken is SKEPP. Op basis van uw wensen en uw behoeften wordt er een kantoorprofiel opgesteld. Zo kunt u gemakkelijk zoeken naar geschikte kantoorruimten die bij u passen. Ook is het mogelijk om zelf de website te doorzoeken. Vul de gewenste stad in en alle beschikbare kantoren worden getoond. Ieder kantoor dat hier te vinden is beschikt over foto’s en video’s. Hierdoor krijgt u een goed beeld van de ruimtes. Bent u enthousiast geworden over een van de kantoorruimtes? Plan dan direct een rondleiding in en neem een kijkje bij misschien wel uw toekomstige kantoor!
 

Vrijblijvend advies
Tegenwoordig heeft u dus geen makelaar meer nodig om een kantoorruimte te vinden, u kunt dankbaar gebruik maken van de gratis vergelijkingsdienst van SKEPP. Heeft u nog vragen over huurcontracten en huurtermijnen? De vastgoedconsultants helpen u graag verder met al uw vragen en geven u vrijblijvend advies over het huren, leasen of kopen van kantoorinrichting