• DVS'33-speler Jorran van Santen moest al na 5 minuten van het veld met een arm uit de kom.

    Marco Jansen

DVS’33 thuis onderuit tegen Odin’59

ERMELO DVS'33 Ermelo verloor het subtopduel tegen Odin'59. De Ermeloërs verloren niet alleen drie punten, maar ook drie spelers.

Odin'59 speelde georganiseerd en wilde counteren. DVS'33 miste de vorm om goed door de verdediging te breken. De openingsfase was het spel nog open met een dwarrelschot van Roald de Vries en een schot van Nigel Hardenberg op de lat. Jorran van Santen viel al na 5 minuten uit met een schouder uit de kom. Benjamin Roemeon kreeg twee kansen en stuitte beide keren op de keeper. Vijf minuten voor rust viel de treffer toch. De voorzet van Haico Epe werd losgelaten door keeper Van Dijk, en Niels Buijtenhuis profiteerde: 1-0. Odin kreeg nog een grote kans op de gelijkmaker, maar Jurjen Dikker kopte op keeper Eppink.

Na rust viel de gelijkmaker snel. Uit een ingooi kon Klijbroek vrij voorgeven en kopte Milo Cremers raak. De tegenslag werd gevolgd door het uitvallen van Niels Buijtenhuis die na een duw van Dikker op Epe botste en met gezichtsbeschadiging het veld uit moest. DVS was even van slag maar zocht weer de aanval. Epe gaf de bal goed terug op Velda maar zijn bal werd van de lijn gehaald. DVS miste de finesse om Odin stuk te spelen en betaalde in de slotfase de prijs toen Odin 1-2 maakte. Een schot van Kaya werd gelost door Eppink en Ahmed Abdallah al Mahdi tikte de rebound in. Maurice  de Ruiter pakte een rode kaart uit frustratie na een overtreding op Willemse. In de slotfase maakte Kaya er op aangeven van Thom de Vries nog 1-3 van.

Derde divisie: DVS'33 – Odin'59 1-3 (1-0). 41. Niels Buijtenhuis 1-0, 48. Milo Creemers 1-1, 90. Ahmed Abdallah al Mahdi 1-2, 45+5. Ogur Kaya 1-3. Rode kaart: 90+2. Maurice de Ruiter (DVS'33)