DVS’33 verliest van ACV en laat kans liggen

ERMELO DVS'33 Ermelo liet een grote kans liggen om de leiding in de derde periode over te nemen van Jong FC Volendam. Dat verloor met 1-3 van Capelle, maar de Ermeloërs wisten zelf ook niet te winnen en gingen met 3-2 onderuit bij degradatiekandidaat ACV.

DVS was de eerste helft de bovenliggende partij en dat resulteerde na 26 minuten in de 0-1 van Maurice de Ruiter. Hij vond de ruimte in een vol strafschopgebied.

De tweede helft kwam ACV onverwacht langszij. Kay Velda beging een overtreding in de zestien en Marco van der Heide scoorde vanaf elf meter. Hij probeerde het even later van afstand, maar Velanas zat erbij. In plaats daarvan viel de 1-2: Via Benjamin Roemeon en De Ruiter kwam de bal bij Coen Vloedgraven, die scoorde.

DVS was echter nog niet van ACV af. Uit een vrije trap kopte Van der Heide onhoudbaar de 2-2 binnen. Twee minuten later was het opnieuw raak: Daniël Schans kopte raak uit een corner. DVS kon daarna niets meer forceren.

26. Maurice de Ruiter 0-1, 62. Marco van der Heide 1-1 (str.), 68. Coen Vloedgraven 1-2, 75. Van der Heide 2-2, 78. 3-2 Daniël Schans.