FC Horst toont herstel tegen Veensche Boys

ERMELO Na enkele mindere optredens won FC Horst ruim van nummer twee Veensche Boys: 1-4. De ploeg van Mark Bakker staat vijfde en kan alleen in theorie nog achterhaald worden door Owios, dat zes punten minder heeft en een veel minder doelsaldo (-10 om +10).

FC Horst had de eerste 20 minuten veel moeite met Veensche Boys, dat op een groot veld de beter voetballende ploeg was. De mogelijkheden voor de thuisploeg gingen er niet in en na een omzetting kreeg FC Horst meer griep. Ramazan Leebeek scoorde na 34 minuten met een verdekt zwabberschot 0-1.

De eerste tien minuten van de tweede helft waren weer voor Veensche Boys, dat een goal zag worden afgekeurd voor buitenspel. Na 55 minuten zorgde Elroy Martens voor 0-2 en dat was een breekpunt  voor de thuisploeg. Danny Zwager viel uit met een handblessure. Bij de 0-3 van Martens was het wel gespeeld. Paul van Prehn, die er met een knieblessure negen weken uit was, vierde zijn rentree met de 0-4. Yannick Bouw deed vlak voor affluiten nog wat terug.