• Picasa

Inschrijven voor stratenkorfbal

ERMELO Na het Instituut Jacob Cats Schoolkorfbaltoernooi organiseert korfbalvereniging Dindoa op donderdag 18 juni het Stratenkorfbaltoernooi op Sportpark De Zanderij aan de Watervalweg. Straat-, buurt- en familieteams bestaande uit korfballers en niet-korfballers kunnen deelnemen aan dit jaarlijks weerkerende evenement.

Vorig jaar werd het Dindoa stratenkorfbaltoernooi gewonnen door het team van de Oude Telgterweg. Zij streden een spannende strijd tegen het team van De Leeuwen.

Bij de inschrijving worden een aantal regels gehanteerd. Elk team dient te bestaan uit vier dames en vier heren, met een minimumleeftijd van 15 jaar. Per team mogen maximaal twee competitie spelende korfballers meedoen. Onder competitie spelende korfballers worden ook zij gerekend, die gedurende de laatste vijf jaar competitie hebben gespeeld. De inschrijvingstermijn sluit 10 juni. Spoedige aanmelding is gewenst, want er worden maximaal zestien team ingeschreven. Kijk voor de laatste informatie op www.dindoa.nl.

Voor opgave en informatie: Rieki Steenkamp, telefoon 0341-560287.

Aanmelding kan ook digitaal naar e-mail: oens@dindoa.nl. Opgave per e-mail is alleen geldig als een bevestiging is ontvangen.