• Foto: Jeroen van der Veer/BDU

Inschrijving Straatvoetbaltoernooi 2016 gestart

HARDERWIJK Ook dit jaar vindt er in Harderwijk een straatvoetbaltoernooi plaats. Straatvoetbal is twee tegen twee voetballen op pleinen en parkeerplaatsen in Harderwijk, met kleine doeltjes, leuke muziek en mooi, snel voetbal.

Via een voorronde op één van de pleinen in Harderwijk kunnen kinderen en jongeren zich plaatsen voor de finale in eigen gemeente. Wint het team tijdens de eigen stadsfinale, dan plaatst het zich voor de regiofinale in Harderwijk. De beste teams van de gemeenten Harderwijk, Ermelo, Putten, Elburg en Nijkerk nemen het tegen elkaar op in deze regiofinale op zaterdag 18 juni.

De voorrondes vinden dit jaar plaats in mei, op schoolpleinen en parkeerplaatsen. Op dinsdag 10 en 24 mei zijn de meiden van harte welkom tijdens verschillende voorrondes. Voor de jongens worden de voorrondes gehouden op woensdag 11 en 25 mei.

Inschrijven kan met de inschrijfformulieren die de afgelopen weken uitgedeeld zijn op de scholen, maar ook via www.zorgdat.nl. Deelname kost 2 euro per team.

Voor vragen of opmerkingen: Maarten van Gilst via tel. 0341-434656 of per mail via maartenvangilst@zorgdat.nl.