• Heuvel op tijdens de Mindful trailRun Clinic

    Eigen foto Mindful Run Harderwijk

Mindful Run Harderwijk organiseert Mindful trailRun Clinic

20-09-2019, 21:01 | Lezersnieuws | Dennis

Ben jij hardloop liefhebber en wil je een keer een hele leuke ervaring opdoen waar je daarna tijdens je hardlopen ook wat aan hebt?


Zondagmorgen 29 september organiseert Mindful Run Harderwijk een Mindful trailRun clinic van 2,5 uur in de bossen rondom Harderwijk. Deze clinic is  -laagdrempelig-  toegankelijk voor iedere deelneemster die wil kennis maken met de uitdaging van trailrunning.

 

We starten om 9.30 uur met een uitgebreide clinic waarin trailruntechnieken,  mindfulness en ademhalingstechnieken aan bod komen.   

Door middel van mindfulness en de juiste ademhaling is het mogelijk om een stuk efficiënter met je energie om te gaan. 

 

Na de uitgebreide clinic gaan we de technieken toepassen in een echte Mindful  trailRun. De duur van de Mindful  trailRun wordt afgestemd op het niveau in de groep.    

 

Het gaat tijdens deze Mindful trailRun niet om de snelheid of de afstand. De bedoeling is dat iedereen kan meedoen, maar enige hardloopervaring is gewenst. De afstand die we in totaal in die 2,5 uur gaan lopen ligt tussen de 5 en 8 km.  

 

Programma: 

09.30 - 11.30 uur: Mindful trailRun clinic  

11.30 - 12:00 uur: Ontspannen Mindful trailRun

12:00 – 12:30 uur: Koffie/thee/chocolademelk na afloop

 

Vertrekpunt is de parkeerplaats van de Trimbaan aan het begin van de Watertorenweg in het Harderwijkerbos, waar we ook weer zullen eindigen.

Daarna gaan we naar het ‘Van der Valk Hotel’ om met elkaar nog een kop koffie, thee of chocomel gaan drinken en na te kletsen.

De totale kosten voor de hele ochtend bedragen € 35,- p/p. Inclusief koffie/thee of warme chocolademelk na afloop. 

Ga deze leuke uitdaging aan en doe mee.

Aanmelden kan via www.mindfulrun.nl/harderwijk. Voor meer informatie kun je mailen met info@mindfulrunharderwijk.nl