• Genaro Snijders (Facebook)

Snijders tussentijdse versterking DVS'33

ERMELO DVS'33 Ermelo heeft zich voor de rest van het seizoen verzekerd van de diensten van Genaro Snijders. De aanvaller (28) uit Almere zat zonder club.

Daarvoor deed Snijders de nodige ervaring op in het betaald voetbal. Hij speelde in de jeugdopleiding van AZ en stapte over naar Vitesse. Voor de Arnhemmers debuteerde hij in 2009 en speelde 23 eredivisiewedstrijden. Ook kwam hij uit voor FC Omniworld, Willem II, FC Dordrecht en FC Oss.In 2015 stapte Snijders over naar het Engelse Notts County, uitkomend in League Two (vierde niveau). Daar werd zijn contract in februari ontbonden.

Zodra de overschrijving is afgerond is Snijders direct inzetbaar voor DVS'33. „Na mijn vertrek uit Engeland heb ik mijn conditie op peil gehouden en hoop gehouden op een vervolg van mijn professionele loopbaan, maar het is goed zo. Ik ben druk bezig met een voetbalschool en heb een leuke baan. Wij verwachten binnenkort onze tweede dochter en betrekken een nieuw huis in Almere. Ik wil weer lekker voetballen. Ik heb een goede indruk gekregen van DVS, een stabiele club waar het goed is geregeld. Ik kan niet wachten om te beginnen!"