Sportkaravaan laat basisschoolleerlingen weer bewegen en spelen

HARDERWIJK Wethouder van sport, Christianne van der Wal, ontsteekt maandag 12 juni het Olympisch vuur om de zevende editie van Sportkaravaan. Dit jaar met het thema de Olympische Spelen. De opening begint om 9.00 uur op het speelveld aan het Klaproospad.

De Sportkaravaan is een sportinstuif met jaarlijks wisselende sport- en spelactiviteiten voor kinderen uit de groepen drie en vier van de basisscholen in Harderwijk. De karavaan biedt activiteiten voor tijdens en na schooltijd, zodat kinderen ook na schooltijd makkelijker hun weg vinden naar de dichtstbijzijnde kunstgrasveldjes. Na 15.30 uur is de karavaan geopend voor de hele buurt (op woensdag vanaf 13.00 uur).

De scholen in de nabije omgeving van de kunstgrasveldjes zijn uitgenodigd om tijdens schooltijd te komen sporten en spelletjes te doen.

De Sportkaravaan is op de volgende speelveldjes te vinden: maandag 12 juni op het Klaproospad; dinsdag 13 juni op het Frankenspad; woensdag 14 juni op het Hogepad en donderdag 15 juni op het Muziekpad.