Valse start DVS'33 Ermelo tegen Dovo

ERMELO DVS'33 Ermelo heeft bij de start van de competitie een gevoelige dreun geïncasseerd. Promovendus Dovo won in Veenendaal met 1-0.

DVS'33 moest tien minuten wennen aan de zware omstandigheden (warmte, stroef veld), maar nam daarna het heft in handen. Twee goals van Gökhan Yasar werden afgekeurd voor buitenspel.

Na rust was de eerste kans voor Dovo maar bleek DVS in het vervolg de beter voetballende ploeg. Dovo-keeper Rodney Ubbergen kreeg de rode kaart na een overtreding op Daniël van Warven. Tien minuten later werd ook DVS-verdediger Dennis Hollart weggestuurd met zijn tweede gele kaart.

De omzettingen pakten niet goed uit voor DVS, dat het momentum verloor. Dovo bracht een afgeslagen bal opnieuw voor, die werd ingekopt door Adil Mahdadi.

Vervolgens kregen Niels Buijtenhuis, Basil Camara en Maurice de Ruiter nog grote kansen op de gelijkmaker, die niet meer viel.

Derde divisie: Dovo - DVS'33 1-0 (0-0). 86. Adil Mahdadi 1-0. Bijz.: Rode kaart: 66. Rodney Ubbergen (Dovo); 76. Dennis Hollart (DVS'33 Ermelo, twee keer geel).