Vierde Ermelose PaardenToerTocht op 7 mei

ERMELO Om ruiters en menners van binnen en buiten Ermelo te laten genieten van de mooie Ermelose natuur, organiseert het Hippisch Platform Ermelo jaarlijks de Ermelose PaardenToerTocht. Een van de doelstellingen van deze stichting is het bevorderen van de paardenrecreatie in de buitengebieden van de gemeente Ermelo. Zo kunnen zowel Ermeloërs als ruiters en menners van buiten de regio genieten van de ruim 95 kilometer aan goed verzorgde ruiter- en menpaden die de gemeente Ermelo rijk is.

Op zaterdag 7 mei wordt de vierde Ermelose PaardenToerTocht gehouden. Deze verzorgde rit voor ruiter en menner, van 15 of 25 kilometer, is uitgezet door de mooie bossen en over de heide van de Ermelose Veluwe. Op de 25 kilometerroute zal er één georganiseerde stop zijn, waar een versnapering kan worden genuttigd. De tocht start tussen 9.30 en 11.00 uur vanaf het terrein van psv Het Veluws Ros (Fazantlaan 8, Ermelo). De kosten bedragen 10 euro per persoon, inclusief lunch en de versnapering.

Aanmelden kan tot en met donderdag 5 mei via stichting@hippischplatformermelo.nl of voor meer informatie de website www.hippischplatformermelo.nl.