• Dick Martens

Vitesse Scoutingdagen te gast bij DVS'33

ERMELO Dit jaar organiseert de Vitesse Voetbalschool de Vitesse Scoutingdagen voor het eerst in een nieuwe opzet. Woensdag 8 maart komen deze nieuwe Scoutingdagen naar DVS'33 in Ermelo

De Vitesse Voetbalschool organiseert bij alle convenantclubs een Vitesse Scoutingdag. Tijdens deze middagen worden de trainingen verzorgd door trainers van de Vitesse Voetbalschool. Door middel van zes verschillende oefeningen worden allerlei tips en trucs aan de jonge talenten uitgelegd. Samen met de trainers werken de deelnemers aan hun techniek, en leren zij hoe ze het beste kunnen passen, trappen en afwerken. Tot slot wordt de voetbalmiddag afgesloten met een toernooi.

Uiteraard zijn er ook scouts aanwezig om jonge talenten tijdens deze middagen te ontdekken. Door de nieuwe opzet van het programma moeten de kwaliteiten van de talenten eerder opvallen bij de scouts. Daarnaast komt op elke Scoutingdag een mystery guest van Vitesse op bezoek.

Iedereen van zes tot en met veertien jaar kan zich inschrijven voor de Vitesse Scoutingdagen via Vitesse.nl/voetbalschool. Deelname aan een Scoutingdag kost 25 euro.