• DVS'33 kon bij het debuut van Simon Ouaali ondanks een overwicht niet winnen van Hoek: 0-0.

    Marco Jansen

DVS’33 ondanks groot overwicht niet langs Hoek

ERMELO Ondanks een langdurig overwicht in de tweede helft slaagde DVS'33 niet te scoren tegen HSV Hoek: 0-0. Het debuut van Simon Ouaali eindigde dus licht in mineur.

Het eerste kwartier hadden de Ermeloërs niets te vrezen van de opponent uit Zeeland. De thuisploeg werd wel gevaarlijk: een voorzet van Roald de Vries kwam bij Joshua Patrick, maar de keeper was er snel bij. 

Hoek kwam na 20 minuten vaker opzetten. De Zeeuwen drongen eerst voorzichtig aan, maar kregen na 24 minuten een grote kans. Basil Camara voorkwam in een uiterste poging dat Karim Bannani zou scoren. 

Oktay Ozturk kreeg een grote kans voor de Ermeloërs maar maaide over de bal. Ook Rik Impens was namens Hoek nog dichtbij, maar zijn vrije trap ging langs de paal.

De tweede helft maakte DVS serieus werk van het offensief en was vrijwel continu op de helft van de berzoekers. Tot de zestien hadden de Ermeloërs vrij spel, daarbinnen troffen ze het de verdedigende stelling van Hoek. 

Benjamin Roemeon mikte een grote kans over en had even later wat te veel tijd nodig. Ook Pilon en Rafael Uiterloo (net naast) kregen grote mogelijkheden.

Richting het einde had DVS meer moeite om tot kansen te komen. Hoek kon helemaal niet meer tot kansen komen, maar wist met een opstootje wel het Ermelose slotoffensief te ontregelen.

Derde divisie: DVS'33 - Hoek 0-0.