Winst en verlies dichtbij elkaar voor DVS'33

ERMELO Benjamin Roemeon had de winnende treffer op zijn schoen namens DVS'33, maar het was vlak voor tijd Marijn Ploem die Jong FC Groningen met een kopbal de winst bezorgde en de Ermeloërs met een kater achterliet.

DVS'33 had het de eerste 20 minuten zwaar en een doelpunt van Jong FC Groningen werd afgekeurd. Gaandeweg kwamen de bezoekers beter in hun spel. Dit leverde kopkansen voor Basil Camara (lat) en Kay Velda op.

Na de pauze opende Tom van de Looi de score met een afstandsschot van zeker dertig meter. Maurice de Ruiter werd tegen de grond gewerkt en Mike Ahrens zorgde van elf meter voor 1-1. De Ermeloërs zetten door en via een goede aanval opgezet door Jeroen Buitenhuis en Gökan Yasar viel de 1-2 door Roemeon.

De 2-2 viel doordat Jong FC Groningen over  de linkerkant niet kon worden afgestopt en Jorran van Santen in de zestien een overtreding beging. Eppink redde de strafschop in eerste instantie, maar was kansloos op de rebound. Na de gemiste kans voor Roemeon, had Ploem bij een corner wel succes.

Derde divisie: Jong FC Groningen - DVS'33 Ermelo 3-2 (0-0) 47. Tom van de Looi 1-0, 60. Mike Ahrens 1-1 (str.)., 71. Benjamin Roemeon 1-2, 79. Kasper Oldenburger 2-2, 90. Marijn Ploem 3-2.