CDA Ermelo deelt fietslampjes uit

ERMELO Het CDA in Ermelo timmert aan de weg voor de verkiezingen. Leerlingen van het christelijk college Groevenbeek kregen maandagmorgen fietslampjes uitgedeeld.

Dick te Brake: ,,We vinden het belangrijk dat kinderen en jongeren veilig naar school kunnen fietsen. Daarom is het belangrijk te weten dat hun fietsverlichting in orde is. Daarnaast moeten fietspaden veilig zijn en goed onderhouden." De leerlingen konden, zo zegt Te Brake, de actie wel waarderen.

ZWEMMEN Daarnaast stelt het CDA de inwoners van Ermelo, maar ook van buitenaf, zaterdag 9 maart, in de gelegenheid tussen 12 en 16 uur gratis te zwemmen in zwembad Calluna. Erik van der Weide zegt dat een goede zwemvoorziening van belang is voor Ermelo. Daarom heeft het CDA zich, volgens hem, de afgelopen vier jaar hard gemaakt voor een nieuw zwembad. Dat dit er komt ziet hij als meerwaarde voor kinderen, jonge ouders, senioren, sportzwemmers maar ook de recreatieondernemers en de toeristen.

Wel vindt Van der Weide het van belang dat de inwoners, verenigingen en bedrijven op tijd worden betrokken bij het meedenken over de invulling van de nieuwe sport- en zwemaccommodatie. Daarom wil het CDA zaterdag ook bezoekers vragen naar hun ideeën.