• Arjan Klaver

Betaalbare, prothetische mondzorg

Advertorial

ERMELO Miradenture heeft haar expertise bewezen op het gebied van tandprothetiek en implantologie inclusief het maken, inpassen en eventueel repareren van gebitsprothese en implantaat gedragen prothesen. Alles met een hoge servicegraad. „Ons team bestaat uit gediplomeerde specialisten die zorgen dat elke cliënt zijn of haar lach weer terug kan krijgen."

Dit zegt Seyed Mirabediny van Miradenture. Een snelgroeiende praktijk die alle kwaliteitsregisters overstijgt op het gebied van tandprothetiek en implantologie. „We letten op elk detail, zodat de cliënt niet eens het gevoel heeft dat hij of zij een prothese of implantaat heeft. Wij hebben de expertise waarmee we iedereen die een prothese of klikgebit nodig heeft, met de meeste zorg, toewijding en perfectie kunnen helpen. Bovendien moeten onze behandelingen en tandprotheses voor iedereen financieel haalbaar zijn. Veel mensen denken namelijk nog steeds dat prothetische mondzorg onbetaalbaar is. Niet dus. In speciale gevallen kunnen we zelfs aantrekkelijke kortingen bieden. Wij geven de garantie dat we gebitsprotheses met een hoge kwaliteit gericht passend en betaalbaar kunnen maken. Diverse financiële regelingen zijn bij ons altijd bespreekbaar."

BESLIST Miradenture Centrum voor Tandprothetiek is volgens Mirabediny beslist geen commercieel bedrijf en het is zeker niet haar bedoeling om te concurreren. Aan de andere kant wil het bedrijf cliënten een passende oplossing geven voor hun wens. Een wens die na een intakegesprek, waarin de specialist zorgt dat de cliënt zich op zijn of haar gemak voelt, duidelijk naar voren komt. ,,Zelf gebruiken we zo'n adviesgesprek altijd om te zien hoe een cliënt is, hoe iemand praat en met zijn lippen beweegt. Die kleine bewegingen maakt dat ik een goed beeld kan krijgen voor een mooie uitstraling. Binnen de praktijk worden diverse  behandelingen gedaan, zoals mondhygiëne of implantologie die uitgevoerd wordt door een ervaren implantoloog die één of meerdere tanden vervangt door implantaten. Deze implantaten worden na het plaatsen voorzien van een kroon, brug, of een overkappingsprothese die we vervaardigen van A-merk materialen." Ongeveer 76 procent van de protheses is handwerk, de anderen worden gemaakt dankzij de nieuwste technieken, zoals met een 3D-computersysteem.

TECHNIEKEN Door alle moderne technieken is er ook steeds meer mogelijk op het gebied van tandprothetiek. Er wordt gewerkt met veel precisie en originele onderdelen waarbij garantie  lang en de vergoeding maximaal is. Als cliëntengroep mag Mirabediny veel ouderen rekenen die gebitsprotheses nodig hebben. Iedereen die tanden mist, kan bij deze praktijk terecht. „Voor ons is een behandeling pas geslaagd als onze cliënt weer durft te lachen. Ook kunnen mensen vaak weer genieten van de maaltijden zonder problemen." Miradenture heeft een reparatieservice van zeven dagen per week. Dus ook in het weekend kunnen tandprotheses worden gebracht of door dit centrum worden opgehaald voor reparatie. ,,Mensen mogen zonder afspraak binnen komen lopen. De meter gaat heus niet lopen. In sommige gevallen kan een behandeling thuis worden uitgevoerd of in bijzonder omstandigheden wordt de patiënt opgehaald. Ook dat is maatwerk." Miradenture Ermelo, Kerklaan 14 in Ermelo. Info: 0341-495948, www.miradenture.nl en miradenture@gmail.com