• Harderwijk op IJs

Binnenstad Harderwijk heet winter welkom

HARDERWIJK Ondernemers in de binnenstad van Harderwijk verwelkomen de winter. Op zaterdag 28 oktober houden ze daarvoor een speciaal evenement: 'Hello winter' met levende en 'swingende' etalages, wandelende winterkoninginnen door de stad en lekkernijen in verschillende winkels.

In een levende, swingende, etalage komt de wintercollectie nog beter tot haar recht. Dansschool ADE maakt dit mogelijk. Verschillende etalages zijn gevuld met dansers of danseressen, gekleed in de nieuwste wintercollectie. Zo brengen ze bezoekers op een swingende manier op de hoogte van de nieuwste fashiontrends.

Er wandelen twee winterkoninginnen door de stad om op geheel eigen en interactieve wijze de wintertijd aan te kondigen. Ondernemers aangesloten bij het Centrummanagement bieden daarnaast ook nog iets lekkers aan. In samenwerking met onze lokale bakkers, staan er in verschillende winkels lekkernijen klaar om te proeven.

Omdat de wintertijd zijn intrede doet en ze graag de gelegenheid bieden om uitgebreid te kunnen shoppen, zijn verschillende winkels zaterdag tot 18.00 uur geopend.