• JCI Noord-West Veluwe

Eva Jinek te gast in JCI Collegetour in Dolfinarium

HARDERWIJK Journalist en tv-presentatrice Eva Jinek is donderdagavond 16 november te gast in de zesde editie van de JCI Collegetour. De avond, georganiseerd door JCI Noord-West Veluwe, wordt gehouden in het Dolfinarium in Harderwijk.

Eva Jinek was afgelopen jaar dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Nu is zij wekelijks op televisie met haar persoonlijke reisprogramma 'De Verenigde Staten van Eva'. Hierin volgt ze gedurende het eerste jaar van President Trump een aantal gewone Amerikanen, om te zien wat zijn presidentschap voor hun leven betekent.

Onlangs werd Eva door het Nederlandse publiek nog verkozen tot beste presentatrice. Tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala mocht zij de Zilveren Televizier-Ster Presentatrice 2017 in ontvangst nemen.

Tijdens de JCI Collegetour wordt Eva geïnterviewd over haar leven en haar carrière. Uiteraard is er ook ruimte voor vragen uit de zaal. De avond is onder leiding van gespreksleider Joost Hoebink. Na afloop is er nog een gezellige (netwerk)borrel met muziek en hapjes.

Het gesprek met Eva Jinek start om 20.00 uur. Entreekaarten kosten 27,95 euro per stuk. Dit is inclusief hapjes en drankjes tijdens de netwerkborrel. Bestel via www.college-tour.nl.