• Gemeente Ermelo/Facebook

Gemeente Ermelo vraagt om inbreng over plannen centrum

ERMELO In de afgelopen jaren is er veel veranderd in het centrum van Ermelo. De gemeente is naar eigen zeggen trots op het vernieuwde, levendige en attractieve centrum. ,,Tijd dus om de balans op te maken. Wij nodigen u graag uit om dit samen met ons te doen tijdens een bijeenkomst op maandagavond 31 oktober."

Het begon in 2010 met het ontwikkelen van een gezamenlijke (inwoners en gemeente) visie op het Centrum van Ermelo. Vervolgens is deze visie vertaald in een Masterplan en een concreet uitvoeringsprogramma. De Stationsstraat van De Verbinding tot aan het station kreeg een make-over. Het 'vloerkleed' is compleet vernieuwd. Er zijn nieuwe panden in het straatbeeld gekomen of zijn nog in aanbouw. Gevels van bestaande panden zijn mooier geworden. Centrum Management Ermelo is actief en draagt bij aan een levendig centrum. Ook staan er nog allerlei plannen op stapel.

Samen met ondernemers, organisaties en inwoners wil de gemeente graag de balans opmaken. Inbreng kan de gemeente namelijk goed gebruiken. Maandagavond 31 oktober in de De Dialoog, aan het Raadhuisplein 4 vindt daarom een bijeenkomst plaats. Het programma start om 19.30 uur en aanmelden (voor 26 oktober) is nodig via l.willemsen@ermelo.nl.