Hoge waardering Rijwielhuis Academiestraat Harderwijk

HARDERWIJK Volgens een recent gehouden onderzoek krijgt het Rijwielhuis aan de Academiestraat 3 een hoog cijfer van haar klanten. Deze enquête is recentelijk gehouden onder tachtig min of meer vaste gasten. De stalling die wordt beheerd door de Gemeente Harderwijk en telt meer dan honderd gratis plaatsen voor fietsen.

Respondenten geven de klantvriendelijkheid een hoog cijfer, wat ook geldt voor de bereikbaarheid. Publiek vindt ook dat het goed wordt geholpen door de twee gastheren van de stalling, Lesly van Lijnschoten en Reginald Clare. Dit duo blijkt hoge ogen te gooien bij de bezoekers van de stalling.

Lesly van Lijnschoten over de voorbeeldige resultaten: ,,Dat hadden we nooit verwacht, zulke hoge cijfers. Je doet natuurlijk je best om het iedereen naar de zin te maken, maar dat hoeft nog niet te betekenen dat dat ook lukt."

Hoewel de bereikbaarheid van het Rijwielhuis volgens de enquête zeer goed is volgens de respondenten, parkeren veel mensen hun fietsen overal in de stad. Dat verbaast Van Lijnschoten. ,,Soms staan hier onbewaakte fietsen op een paar meter afstand van onze gratis stalling. Dat vind ik jammer, want we leveren een hele goeie service."

De respondenten mochten ook nog wensen invullen en dat hebben ze dan ook gedaan. Zoals een hondenoppas, toiletten, bandenreparatie en extra oplaadpunten voor de elektrische fiets. Dat zijn er nu twee. Men vraagt ook om fietspompen, maar dat is een kwestie van onoplettendheid, want die prijken al bij de ingang.